Te doen

01. Restaurants

02. Wandelen

03. Fietsen

04. Golfen

05. Zwemmen & Sauna

06. Cultuur en historie

 1. 01. Restaurants

  Onderstaande restaurants zijn onze persoonlijke favorieten. Van heel gezellig huiselijk zijn tot restaurants waarbij elke hap een culinaire bom in je mond is.

  Op loopafstand
  Brasserie Charley en Het Spijker zijn bij ons om de hoek. Verzorgen allebei lunch en diner.
  Restaurant Puur Sanh. Op zo'n 10 minuten loopafstand wordt u verwend met kleurrijke creaties en verrassende smaken. Een absolute aanrader!

  Tussen ons en centrum Nijmegen
  Tante Koosje; Het gezelligste huiskamerrestaurant waar je kunt dineren en in het weekend kunt lunchen. Vanuit ons via een prachtige uitdagende boswandeling(N70) te bereiken.
  De Grut: Al jaren een begrip in Nijmegen. (vanaf 5 pers. kun je reserveren)
  Bistro Berlin: Hun motto is; ruim denken, brutaal combineren. Een beleving!
  Vesters; Prachtige elegante en verfijnde gerechten. Ook voor lunch zeker aan te bevelen.

  Hartje centrum Nijmegen
  Bistro Flores; Een bistro die streeft naar zijn gasten een beleving mee te geven.
  Merano; Pasta zoals die in Italië smaakt! Al sinds 1940 een Italiaans familiebedrijf. Zus en broer Maria en Dimitri zijn nu de enthousiaste eigenaren.

 2. 02. Wandelen

  Op de steile heuvelrand tussen Beek en Berg en Dal, ten oosten van Nijmegen, ligt een prachtig natuurgebied met een grote afwisseling: "De Heerlijkheid Beek". De hoogteverschillen doen bijna on-Nederlands aan. Er zijn meerdere wandelroutes in het gebied:

  N70-wandeling: Een van de mooiste wandelroutes van Nederland. Een dagtocht van 16 kilometer die loopt door het prachtige heuvelachtig en bosrijke landschap.

  Walk of Wisdom: Een absolute aanrader is deze meerdaagse wandeling. Een pioniersroute van 136 km rond de heuvels, moerassen, rivieren en oude bossen om Nijmegen.

  Andere wandelroutes zijn te vinden op wandelnet , Trage Tochten en verder op de site van Gelders Landschap en Kastelen

  Walk of Wisdom Nijmegen en omstrekenPieterpad

   

 3. 03. Fietsen

  Bos, polder en water, alles wat u wilt
  De omgeving van Beek is uitermate geschikt voor iedere fietser. Met aan de ene kant de Ooijpolder die bekend staat om haar prachtige natuur waar het heerlijk fietsen is door de vlakke polder of langs de oevers van de Waal. En aan de andere kant is het heuvelachtige bosrijke landschap een uitdaging voor de wat gevorderde fietser (of e-biker). Tevens zijn er voor de mountainbiker prachtige routes.

  Verder is op nog geen 5 km afstand de bruisende stad Nijmegen, maar ook de omliggende dorpen als Groesbeek, Berg en Dal en het Duitse Reichswald zijn meer dan de moeite waard om een bezoek te brengen per fiets.

  tot eind oktober: Fietsen op het spoor. Met fietslorries van 4 tot maximaal 14 personen beleeft u volop plezier op het spoor. Twee fietslorrieroutes van 11 en 20 km bieden onder het motto “bewegen-beleven-ontdekken” dichtbij huis ontspanning en plezier voor iedereen.  De ideale belevenis voor uw volgende familie uitstapje, verjaardagsfeest, bedrijfs- of verenigingsuitje.

  Fietsverhuur
  Sanders Tweewieelers in Groesbeek: u kunt alleen online reserveren. Eventueel kunt u de fietsen voor een meerprijs laten bezorgen bij onze B&B.

  • Fiets (7 versnellingen) 12,50 euro per dag
  • Electrische fiets 25 euro per dag
  • Mountainbike 25 euro per dag
 4. 04. Golfen

  Golfbaan het Rijk van Nijmegen is een uitdagende baan met fenomenale vergezichten. En met maar liefst 45 holes. Kijk op hun website voor meer informatie en hun tarieven. In combinatie met 2 overnachtingen geven wij 1 greenfee weg.

  Andere golfbanen in de omgeving:

 5. 05. Zwemmen & Sauna

  Thermen Berendonck
  De betovering van India, je voelt het overal in Thermen Berendonck. En dat is niet vreemd, want alles wat je ziet, beleeft en ervaart is geïnspireerd op de bijzondere Indiase cultuur, haar unieke leefwijze én haar pure ambacht. Dat zie én voel je ook terug in alle faciliteiten.

  Zwemmen en zonnen in het kindvriendelijke Wylerbergmeer
  Op loopafstand van B&B Pastorie Beek (1,5 km) is het prachtige Wylerbergmeer waar u heerlijk kunt zwemmen maar ook helemaal omheen kunt fietsen of wandelen. Gratis toegang. Wel betaald parkeren.

 6. 06. Cultuur en historie

  Nijmegen
  Begin je dag in het Rijk van Nijmegen goed met een duik in het verleden: ontdek hoe de Romeinen zich in de oudste stad van Nederland vestigden. Loop langs historisch Nijmegen, zoals De Waagh of het Valkhofpark, en vergeet niet te shoppen in één van de vele bijzondere winkeltjes in de oudste winkelstraat van Nederland: de Lange Hezelstraat

  Klik hier voor meer informatie.

  Reserveren bij bed en breakfast B&B Pastorie Beek in Beek


B&B Pastorie Beek | Kerkberg 3 | 6573 DN | Beek-Ubbergen
tel 024 6792241 | tel 06 50858788 | info@bbpastoriebeek.nl
© AukemaOntwerp